Zaterdag 25 juni jl.heeft Atletiek- en hardloopvereniging O.S.S-VOLO de Brabantse Kampioenschappen U16/U14 (junioren CD) georganiseerd. Ruim 240 atleten streden op 36 onderdelen om Brabants Kampioen te worden.. Het was een prachtige dag en een fantastische wedstrijd met spannende momenten en mooie prestaties..Klik hier voor de foto's en hier voor de uitslagen..

Op zaterdag 11 juni 2022 hebben we de Duo-training georganiseerd.

Zie hier voor de foto's gemaakt tijdens de Duo-training.

20210529 f 01

Vrolijk wapperen op de atletiekbaan van O.S.S – VOLO de Nederlandse vlag, de oranje vlag van de Atletiekunie en de eigen gele vlag tegen de achtergrond van een strakblauwe hemel. Het is zaterdagochtend 29 mei en de jongste atleten van de vereniging verzamelen zich vanaf half tien voor de derde wedstrijd van de Athletic Champs, de competitiewedstrijd voor de pupillen.

Run2Day komt langs met diverse schoenen en maakt een videoanalyse bij jou op locatie. Aan de hand van deze analyse kunnen zij je adviseren welke schoenen het beste bij jou passen.

Meer informatie?
https://winkels.run2day.nl/winkels/denbosch/koop-lokaal-run2day-bezorgservice/

RUN2DAY BEZORGSERVICE

Op dinsdag 22 april j.l. zijn 5 aspirant juryleden na het afleggen van een examen toegetreden tot de juryclub van onze vereniging. Dit zijn: Aileen van Gemert, Rien Meulenbroek, Guillin Tijbosch, Karel Weijkamp en Gerard Wolters. De cursus werd gegeven door Els van Gemert. Alle geslaagden en de docente staan op bijgaande foto. O.S.S.-VOLO is samen met ondergetekende blij dat het jurycorps is uitgebreid. Dat maakt het gemakkelijker om voldoende helpers te vinden bij wedstrijden.

Vanuit onze vereniging nog een welgemeend: Proficiat!