Buttons

In de Algemene Ledenvergadering van 11 april 2017 is het nieuwe beleidsplan vastgesteld. Het beleidsplan kan hier worden gedownload.

 

Als sporter loop je jammer genoeg het risico op een bepaald moment een blessure te krijgen. Iedereen die wel eens een blessure heeft gehad, weet hoe vervelend dat kan zijn. O.S.S.-VOLO wil er dan ook alles aan doen om bij haar leden de kans op blessures te verminderen en de kans op een goed herstel te bevorderen. Om die reden is de vereniging een samenwerkingsverband aangegaan met Clubzorg.

 

Elk kind moet kunnen sporten, niet alleen omdat het leuk is maar een kind ontwikkelt zich ook op sociaal, fysiek en mentaal vlak.

O.S.S.-VOLO wil ook een club zijn voor kinderen van ouders die krap bij kas zitten. Want elk kind heeft er recht op te kunnen sporten.

Het Jeugdsportfonds geef kinderen waar thuis te weining geld is, graag een steuntje in de rug door de contributie van de sportvereniging en waar mogelijk de sportattributen te betalen.

klik hier voor de folder met informatie bestemd voor ouders/verzorgers.

O.S.S.-VOLO, opgericht 14 mei 1922, is een hechte en gezellige atletiek- en loopvereniging, waarbij samen sporten en hardlopen voorop staat. De vereniging telt op dit moment ongeveer 400 leden, waarvan 110 jeugdleden. Bij O.S.S.-VOLO kun je je sportieve talent, wens of ambitie op verschillende onderdelen meten.

 

 

 

 

Als jeugdlid beoefen je voornamelijk baanatletiek met atletiekonderdelen zoals sprint (40 tot 80m), hordenlopen, kogelstoten, balwerpen, discuswerpen, speerwerpen, ver-en hoogspringen, afstandlopen (600 tot 1000m) en estafette. Vijf ervaren en gecertificeerde trainers verzorgen de baanatletiek trainingen.

Ben je een senior of masterdan wil je waarschijnlijk overwegend aan wegatletiek doen en je aansluiten bij een van onze vijf loopgroepen.